Опубліковано: 24.05.2018
Автор статті:Anatoliy Zymnin
Anatoliy Zymnin
24.05.2018

Безкоштовне вивчення польської мови

Для всіх бажаючих безкоштовно вивчати польську мову он-лайн ми пропонуємо скористатися платформою Polskijazyk.pl.

Платформа надає можливість безкоштовного вивчення польської мови в режимі реального часу від рівня A1 до рівня B1 із врахуванням вимог Сертифікаційного іспиту з польської мови для іноземців. Для підвищення ефективності навчання використані сучасні методики, а також функції, що дозволяють легко засвоїти і швидко закріпити отримані знання. Крім вивчення польської мови, учасник курсу отримає можливість ознайомитися з історією і культурою сучасної Польщі, а також дізнатися про найвідоміших поляків.

people-2557396_960_720

Платформа була створена в результаті реалізації проекту «Пізнай польську, пізнай Польщу». Метою проекту є промування вивчення польської мови за допомогою створення комплексної та безкоштовної платформи для дистанційного вивчення польської мови, спрямованої для осіб з Білорусі, України та Росії, які замислюються над навчанням у Польщі.

Проект співфінансований Міністерством закордонних справ в рамках конкурсу «Співпраця в сфері громадської дипломатії-2015».

Інструкція використання

Також, для осіб зацікавлених роботою в Польщі ми пропонуємо 3 безкоштовних занаття, які допоможуть Вам без проблем влаштуватися на легальну роботу в Польщі.

Урок 1 [PDF]

kurs 1

Урок 2 [PDF]

kurs 2

Урок 3 [PDF]

 

kurs 3

У Варшаві можна записатися на безкоштовні курси для іноземців. Заняття проводять спеціально підготовлені волонтери. Групи на кожному рівні розділені на англомовні і російськомовні. У рамках курсу, поза заняттями проводяться також інтеграційні семінари.

Подробиці =>  ТУТ

Популярні новини