Опубліковано: 02.09.2016
Автор статті:Anatoliy Zymnin
Anatoliy Zymnin
02.09.2016

Незабаром українців очікуватимуть зміни в системі працевлаштування в Польщі

У засобах масової інформації  нещодавно масово пройшла інформація про суттєві зміни до процедур легалізації працівників з України на території Польщі. Важливо наголосити, що даний законопроект підготований і знаходиться на розгляді у польському Парламенті, але має пройти через процедуру голосування та затвердження. Найпринциповішим моментом є не тільки сутність процедурних змін, але і те, коли польські парламентарі фактично запровадять ці зміни у дію.

Тим не менш, у підсумку, процедура видачі дозволів на здійснення праці на території праці стане більш формалізованою, розширяться повноваження місцевих органів влади щодо перевірки надійності компаній, що подають запити на ці дозволи. Збільшення вимог до працедавців, їх попередня перевірка імовірно призведе до того, що ринок «фальшивих» або непідкріплених конкретною роботою запрошень стрімко скорочуватиметься. Отже для потенціальних працівників з України буде дуже важливо визначитися з ким саме працювати на ринку подібних послуг, яка репутація та історія компанії, чи буде і як саме буде нести відповідальність компанія-посередник перед клієнтом за кінцеві результати – а саме працевлаштування на попередньо окреслених умовах.

Однозначно, зважаючи на історію, репутацію та потенціал компанії ЕВЛ щодо розвитку та підтримки клієнтського портфелю, вона залишиться одним з найбільш помітних та авторитетних гравців ринку праці в Польщі, і, безумовно зміцнить свої позиції, пропонуючи висококваліфіковані консультації, гарантуючи легальність та офіційність працевлаштування кожного зі своїх клієнтів.

Популярні новини